• header-beschermd-wonen-02.jpg
  • header-jeugdhulp-02.jpg
  • header-jeugdhulp-01.jpg
  • header-beschermd-wonen-01.jpg

Nieuws

04 december 2018

Klaar voor 2019?!

Per 1 januari 2019 koopt de regio Hart van Brabant alle jeugdhulp resultaatgestuurd in. Het onderscheid tussen segment 2 en 3 verdwijnt. Alle zorg, met uitzondering van enkele producten, wordt aangevraagd, toegewezen en beschikt in arrangementen. De voorbereidingen op deze verandering zijn in volle gang. Wil je als jeugdhulpaanbieder weten of je klaar bent voor resultaatgestuurd werken in de jeugdhulp in 2019? Check dan het overzicht Klaar voor 2019?!

Heb je na het bekijken van de info nog veel vragen? Kom dan naar de infosessie 'Klaar voor 2019?!' op maandag 10 december, van 16.30-18.30 uur in Theater De Nieuwe Vorst in Tilburg. Meer info en aanmelden >

27 november 2018

Hack for future talent

Ben je goed met data en heb je affiniteit met jongeren en onderwijs? Wil jij meedenken over de toekomst van onze jongeren? Doe dan mee aan de Hack for future talent op zaterdag 8 december, van 10 tot 22 uur bij Tilburg University (Warandelaan 2 Tilburg). Een event voor snelle denkers en die-hards, die doorgaan totdat ze nieuwe informatie of nieuwe bronnen aangeboord hebben. Met behulp van data gaan ze samen aan de slag om tot nieuwe inzichten te komen voor goed onderwijs.

Van 19 t/m 23 november is de Week tegen Kindermishandeling 2018. Het hele jaar door zetten gemeenten en partners  in de regio Hart van Brabant zich in om kindermishandeling terug te dringen, zodat kinderen in een veilige omgeving kunnen opgroeien. In de Week tegen Kindermishandeling wordt extra aandacht gevraagd voor dit belangrijke thema.

Op 20 november 2018 kun je kennis maken met het aanbod van nieuwe, nog onbekende en kleine jeugdhulpaanbieders. Meld je aan vóór 12 november!

Sinds 1 oktober heeft deze website er een nieuw onderdeel bij. Alle feitelijke en praktische informatie over resultaatgericht werken in de jeugdhulp is op één plek bij elkaar gebracht. De informatie is voor jeugdhulpaanbieders, Toegang, GI én backoffice. De website is ook heel goed te gebruiken op een tablet of smartphone.

Ga meteen naar het nieuwe onderdeel Jeugd 2019 >
Lees de toelichting op het nieuwe onderdeel >

 

Op 27 augustus 2018 is de inkoop van de Wmo begeleiding gestart. De deelnemende gemeenten zijn: Goirle, Oisterwijk, Hilvarenbeek, Dongen, Gilze en Rijen, Heusden en Tilburg.

 

regio hart van brabant

Op deze website vindt u alle informatie over de organisatie en uitvoering van jeugdhulp in de regio Hart van Brabant. Wilt u meer weten over ons?

Copyright © - Gemeente Tilburg - Disclaimer - Realisatie door Beelenkamp & Robuust Media